Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
11:00
FESTES D’ARQUITECTURA 2023. HORTA-GUINARDÓ: VALOREM L’ARQUITECTURA DE L’AIGUA
Més informació
Organitza
Centre Obert d’Arquitectura
COAC
Lloc
Baixada de Can Mateu
Barcelona
Horari
D’11 h a 14 h
Preu
Gratuït
Convertim la nova plaça de l’Illa de les Bugaderes en un safareig, en homenatge a les dones d’Horta! Amb tallers de serigrafia, d’experimentació amb aigua i dibuix amb aquarel·la, celebrarem que s’ha aconseguit salvar dues cases, els pous i els safarejos d’aquest entorn i entendrem millor el passat, present i futur d’aquest recent estrenat espai públic.
Tallers i activitats
11-14h Taller de dibuix arquitectònic amb aquarel·la
Urban Sketchers Barcelona
11-14h Taller de serigrafia. La tote Bag de la Festa!
Maraki en Bicicleta
13-14h Concert
“La Font Sextet”
Xerrades
11.45h Benvinguda a la Festa!
Sandra Bestraten, Presidenta COAC Barcelona
12h Exposició Projecte Rehabilitació Font d’en Fargues
Genís Planelles Arquitectura
12.30h Reptes de futur: ReÚs Barcelona
Eulàlia Marín, arquitecta
🔴 REVIU LA FESTA D’ARQUITECTURA 2022 D’HORTA GUINARDÓ EN AQUEST VÍDEO
Entitats col·laboradores:
Grup d’Arquitectes d’Horta-Guinardó COAC, Maraki en Bicicleta, Fundació AGBAR, Genís Planelles Arquitectura, Eulàlia Marín arquitecta, Grup d’Estudis El Pou, Urban Sketchers Barcelona, SAFA Horta, La Salle Horta.
Escoles: IES Anna Gironella de Mundet, Escola Parc del Guinardó, Col·legi Immaculada Concepció Horta, Àngels Garriga, Institut Teresa Pàmies, Institut Narcís Monturiol.
Col·laboren: Anna Mas Fotografia, Andrés Pino Video, Share Events.
Les festes d’Arquitectura que la Demarcació de Barcelona organitza any rere any en diferents espais de la ciutat volen posar en valor un espai o un edifici concret de cada districte: identificar-lo, conèixer els reptes que té per davant i donar un impuls per a tirar-los endavant, tant entre la ciutadania com entre les institucions. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers, entre d’altres.
Durant 10 setmanes, Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura, l’urbanisme, el disseny i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries, destacant la funció social dels arquitectes i posant en valor l’arquitectura del territori, sensibilitzant sobre el valor del patrimoni i incentivant la descoberta de l’entorn.