Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
LA SEU DE BARCELONA DE LA BIBLIOTECA AMPLIA EL SEU HORARI
Amb l’objectiu de proporcionar un millor servei i d’apostar per l’arquitectura com un puntal cultural, la Junta de Govern del COAC i la Junta Directiva de la Demarcació de Barcelona han decidit ampliar l’horari de la seu de Barcelona de la Biblioteca. D’aquesta manera, a partir del 2 de novembre, l’espai romandrà obert cada dia des de les 9 h fins a les 17 h sense necessitat de reservar cita prèvia.
La Biblioteca del COAC de Barcelona, amb un llegat centenari, posa a disposició dels arquitectes col·legiats tota la informació necessària en el moment d’exercir la seva activitat professional, tant amb documentació actualitzada com amb documentació històrica lligada amb el passat.
El ventall de serveis que contempla la Biblioteca és molt ampli, inclosos l’accés i consulta a una gran font d’informació valuosa, atenció personalitzada per resoldre dubtes en matèria de bibliografia, préstecs i préstecs interbibliotecaris i, finalment, reproducció de documents.
Accés i horaris
Tarragona: L’horari varia segons els usuaris. Per col·legiats, és de dilluns a divendres de 8 h a 15 h, i les tardes de dimarts i dijous de 16 h a 18 h, amb cita prèvia. Per als no col·legiats, l’horari és de dilluns a divendres d’11 h a 14 h, i les tardes de dimarts i dijous de 16 h a 17 h. S’ha de demanar cita prèvia
Tortosa: L’horari és de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i les tardes de dijous de 17 h a 20 h. S’ha de demanar cita prèvia.
Girona: L’horari és de dilluns a dijous de 9 h a 14 h, sense cita prèvia.
Lleida: L’horari és de dilluns a dijous de 9 h a 13 h, sense cita prèvia.
La Biblioteca, centre documental de referència en arquitectura, urbanisme i paisatge, ofereix un fons bibliogràfic de més de 180.000 llibres i revistes, que la converteixen en una de les més importants a nivell europeu. Amb una història centenària, compta amb una col·lecció única, que comprèn des d’un valuós fons d’Antiquària fins a les darreres novetats bibliogràfiques adquirides gràcies a l’atenció constant a les edicions nacionals i internacionals.